Bandstart Media

Bandstart Media

In 1998 werd de locatie ontdekt waar onze mooie Bandstart Studio in de daarop volgende jaren is gebouwd. Het is een prachtige plek aan de rand van het Naardermeer in een voormalig boeren bedrijf. De allereerste band die ooit in het gebouw repeteerde was de J.J. Bluesband. Ze hadden een leuk repertoire en traden regelmatig op. Vanaf 2000 werden de eerste oefenruimte, de controleroom en de pauze ruimte regelmatig heringericht, om een betere balans en optimaliteit te zoeken. De bekendheid van onze locatie groeide langzaam maar zeker. In 2010 / 2011 heeft eigenaar Frank F. van de Woord een 2e grote oefenruimte en een bar gecreëerd, waardoor niet alleen de kosten werden gedekt, maar het een officieel bedrijf kon worden onder de naam Bandstart Studio.

Zelfs bands als Doe Maar en grote namen uit de Hip Hop scene wisten de weg inmiddels te vinden naar onze studio. Vanaf 2019 zijn we gestart met het uitbreiden van onze activiteiten.

Naast artiesten werken we nu  met acteurs, dansers en modellen. Hiertoe hebben we onder de paraplu van Bandstart Media, een aantal nieuwe afdelingen met elk een eigen handelsnaam opgericht. Compulse Records, ons music label, was de eerste hiervan. Hiermee brengen we audiovisuele werken uit van onze artiesten. Compulse Agency werft, selecteert en detacheert artiesten, acteurs, dansers en modellen. Hierbij worden trainingen gegeven en potfolio’s opgebouwd. Cinematic Industries richt zich op het maken van films en documentaires.

Kort gezegd is het een groot bedrijf vol creatieve energie, met daarin tal van podiumkunsten en audiovisuele kunsten ondergebracht.

Van elke afdeling kunt u in onze menubalk een keuzeknop vinden, met daarachter uitgelicht de activiteiten van de door u gekozen afdeling. Daarbij staan meteen ook indicatie prijzen van onze diensten genoemd.

BOOK A SESSION

Ready to book a session? 

 

Call us TOLL FREE at +31636087250

or fill out the contact form & we’ll get you rolling

 
860b9a6c-4977-41e8-a903-87a339194c95.jfif

Thanks for submitting!