Welcome to Bandstart   Click to listen highlighted text! Welcome to Bandstart

Oefenruimte

Oefenruimte

Oefenruimte 1

Oefenruimte 1 is compleet ingericht met meubilair, versterkers, piano, drumstel inclusief bekkens, zangmicrofoons en volledig P.A. system. Vele bands en artiesten hebben al dankbaar gebruik mogen maken van deze mooie en sfeervolle oefenplek. Het is de oudste ruimte van deze studio, waar veel historie rust. Mocht je ook van deze sfeer willen proeven en een mooie repetitie of recording ervaring willen opdoen, dan kan dat met grote zekerheid in deze oefenruimte.

Oefenruimte 2.

Oefenruimte 2 is ook compleet ingericht met meubilair, versterkers, piano, drumstel inclusief bekkens, zangmicrofoons en volledig P.A. systeem. Voor de corona periode repeteerden ongeveer 28 bands op vaste basis is deze twee oefenruimtes. Wij hopen op korte termijn iedereen weer van harte welkom te heten in deze ruimtes met een heerlijke muzikale vibe.

Tussen de repetities of opnames door, kan men gebruik maken van Café “Tune Up” om daar gezellig met andere muzikanten te genieten van een hapje en / of drankje. Elke oefenruimte komt uit in onze bar, net als 2 van onze regiekamers en de kamer voor foto en showreel sessies.

De tarieven kan je hier vinden.

Click to listen highlighted text!